jul og nytår 2020

Hos Gammelgaards køkken er vores julemenuer lavet af friske råvarer helt fra bunden. Her har vi et par forslag til menuer, men er åbne for eventuelle andre ønsker.

Minimum 10 kuverter.

Se vores nytårs menu i bunden af siden tilbydes helt ned til 2 personer.

Forslag til julemenu

Menu 1

-Hvide sild i dild med karrysalat, kapers og løg
-Rugstegt fiskefilet med grov remolade og citron
-Ribbensteg og rødkål med appelsin
-Glaseret skinke med grønlangkål
-Ris a la mande med kirsebærsauce
-Langtidshævet rugbrød og smør

165kr pr person

Tilkøb:
-Leverposteg med bacon og svampe 15kr pr person
-Frikadeller med syltede agurker 15kr pr person
-Røget laks med dildcreme 20kr pr person
-Brie med rødvinsmarineret valnødder 15kr pr person
-Langtidshævet hvedebrød 5kr pr person

Menu 2:

-Ribbensteg med brune og hvide kartofler,
-Skysauce monteret med fløde
-Rødkål med appelsin og anis,
-Grønkålssalat med ristede mandler
-Ris a la mande med kirsebærsauce

150kr pr person

Alt er selvfølgelig lavet fra bunden og fyldt med kærlighed…..
( minimum 10 personer)

Nytårs menu 2020

-Hummerbisque med torskesouffle og friske urter dertil koldhævet hvedebrød og pisket smør

-Symfoni af kalv hertil morkelsauce og pommes rilette samt bagte rødder

-Gateau marcel a la Gammelgaard

295kr pr person

 

Børnemenu:
Frikadeller, kyllingespyd, pastasalat, snackgrønt og  desserten

75kr pr barn

Tilkøb:
Kransekage stykker 25kr pr person

Bestilles senest d. 22/12 (eller til vi må melde udsolgt) på tlf 30669959 eller Kontakt@gammelgaardskoekken.dk

Betaling skal ske ved bestilling, på MobilePay, faktura eller kontant

afhentes d. 31/12 mellem kl 12.00-14.00 i Gammelgaards Køkken (Hammelvej 9, 8370 Hadsten) Ring når du er der tlf 30669959

Alt mad vil være tilberedt så du bare skal varme det og kan smide emballagen ud bagefter. (guide medfølger)