Jule/nytårs menuer 2019

Hos Gammelgaards køkken er vores  Jule/nytårs menuer lavet af friske råvarer helt fra bunden. Her har vi et par forslag til menuer, men er åbne for eventuelle andre ønsker.

Minimum 15 kuverter.

Jule menuer

Menu 1:

-hvide Sild i dild med karrysalat, kapers og løg

-Rugstegt fiskefilet med grov remolade og citron

-Ribbensteg med rødkål med appelsin og anis

-Glaseret skinke med grønlangkål

-Ris a la mande med kirsebærsauce

-Langtidshævet rugbrød og smør

165kr pr person

Tilkøb:

-Leverposteg med bacon og svampe 15kr pr person

-frikadeller med syltede agurker 15kr pr person

-røget laks med dildcreme 20kr pr person

-brie med rødvinsmarineret valnødder 15kr pr person

-Langtidshævet hvedebrød 5kr pr person

Menu 2:

-Ribbensteg med brune og hvide kartofler

-Skysauce monteret med fløde

-Rødkål med appelsin og anis

-Grønkålssalat med ristede mandler

-Ris a la mande med kirsebærsauce

150kr pr person

 

Nytårs Menu 2019

Jordskokkecremesuppe med stegte hasselnødder, rimet laks og syltede jordskokker. dertil koldhævet maltbrød og pisket smør

Symfoni af kalv og perlehøne hertil trøffelglace og pommes rilette samt bagte rødder

Passioensfrugt mousse med hvid chokolade og nougatine med broken hindbær

295kr pr person

 

Børnemenu: 

Frikadeller, kyllingespyd, pastasalat, snackgrønt og en dessert

75kr pr barn 

 

Tilkøb:

Kransekage stykker 25kr pr person

Bestilles senest d. 23/12 på tlf 30669959 eller Kontakt@gammelgaardskoekken.dk

afhentes d. 31/12 mellem kl 12.00-14.00 i Gammelgaards Køkken (Hammelvej 9, 8370 Hadsten)

Alt mad vil være tilberedt så du bare skal varme det og kan smide emballagen ud bagefter. (guide medfølger)