JULEMENU OG NYTÅRSMENU 2018

Hos Gammelgaards køkken er vores julemenuer lavet af friske råvarer helt fra bunden. Vi har en traditionel og en utraditionel menu, men er åbne for eventuelle andre ønsker.

Minimum 15 kuverter.

Vores Nytårsmenu består af tre klassiske retter og vi har mulighed for tilkøb af børnemenu og kransekage, skal bestilles af minimum 2 kuverter.

bestilles senest 21/12 og kan afhentes 31/12 mellem kl. 12.00-14.00 i Gammelgaards Køkken på Østervangsskolen.

Julemenuer

Den traditionelle:

Hvide sild i dild med karrysalat, kapers og løg

Rugstegt fiskefilet med grov remolade og citron

Ribbensteg med rødkål i appelsin og anis

Glaseret skinke med grønlangkål

Ris a la mande med Kirsebær sauce

Langtidshævet rugbrød

Koldhævet hvedebrød og smør

165kr. pr. kuvert.

 

Den utraditionelle:

Røget laksesalat med syltede løg, sprøde mandler og rygeostcreme

Kalvesylte med porre hertil sennepscreme og sprøde salater

Salat med langtidsstegt and og fermenteret kål samt ristede kerner, estagonmayo og vesterhavnsost

Ølbraisserede svinekæber i rosmarin med glace af grisen, bagte løg og ristede kartofler

Ris a la mande med kirsebær sauce

eller

Æble/kanel mazarin med mandelkaramel

Langtidshævet rugbrød

Koldhævet hvedebrød og smør

245kr. pr. kuvert.

 

Nytårsmenu 2018

Forret: 

Skaldyrs bisque med plukket torsk, porre og dild

dertil koldhævet hvedebrød og pisket smør

Hovedret:

Langtidstegt okse med cremet sauce af oksen, monteret med madagaskar peber. Dertil bagte rodfrugter og pommes Anna.

Dessert:

Mørk chokolade panna cotta med krystalliseret chokolade, sesamchips og syltede bær.

295kr pr. kuvert

 

Tilkøb:

Kransekage konfekt 25kr pr. kuvert (3 stykker)

 

Børnemenu:

kyllingespyd, små frikadeller, pastasalat og snackgrønt samt brød og smør

+ dessert

75kr pr. barn